Kunst, musik og mad i baghaven

Kunst, musik og mad i baghaven

5. september kl. 12-14.30
Skovvej 5, 4230 Skælskør
Billetter købes her 

PROGRAM

12-12.10: Ankomst

12.10-12.15: Velkomst

12.15: Foredrag v. kunstner Karen Gurli

13-13.30: Økologisk frokostanretning v. Villa Fjordhøj

13.30-14.30: Intim koncert v. musiker Lars Kristian Sørensen

Ved regnvejr er der mulighed for at afholde arrangementet i en overdækket port, i læ for regn. Det vil stadig foregå udenfor. Står det til skybrud og tordenvejr, aflyses arrangementet.

En helt unik oplevelse med kunst og kultur 

Kom til en helt unik og intim koncert i en af Skælskørs smukkeste baghaver, hvor du kan høre musiker Lars Kristian Sørensen og komme helt tæt på kunsten med et foredrag af billedkunstner Karen Gurli Larsen samt nyde en økologisk frokost.

Foredrag med Karen Gurli Larsen 
Karen Gurli Larsen, billedkunstner i KIT, vil holde et foredrag om hendes kunstneriske virke, inspirationskilder og kvindelivet i hendes billeder. I sine billeder er det særligt livets vilkår, og de store spørgsmål, som optager Karen Gurli. Med inspiration i bibelske motiver bryder hun med den klassiske forestilling om religiøse billeder.  Med rødder i det religiøse forholder hun sig som kunstner til tunge tematikker for som hun siger: ” mørket er livsbekræftende“. Det er i det sanselige og det som kan mærkes at hun foretrækker at være og er som kunstner ikke bange for at tage fat om det der gør ondt, bruge og udtrykke det.

Intimkoncert med Lars Kristian Sørensen
Lars Kristian Sørensen er musiker og et kendt navn i Skælskør, når det kommer til at finde en der rammer tonerne rigtigt. Det er altid med en lune og varme at man oplever Lars Kristian på scenen, hvad end det er C.V. Jørgensen eller Leonard Cohen strofer han spiller. Lars Kristian lever og ånder for musikken og sangen.  Alene med sin guitar fylder han rummet. Kirken, koncerthuset, den intime cafe, eller parken. Lars skifter ham med sin scene, med sin musik og med sit publikum, og han performer på størstedelen af paletten.